Kjøpene dine støtter videre utvikling og oppdateringer av Remote Sunrise-appene. Tilgjengelige oppgraderinger varierer etter app og utgave; kjøpsskjermen i appen viser gjeldende alternativer, inkluderte funksjoner og pris før du bekrefter.
Finn oppgraderingsalternativene dine
Åpne appinnstillingene eller oppgraderingsskjermen. Hvis det tilbys, kan du se et abonnement eller et livstidskjøp. En prøveperiode er bare tilgjengelig når den vises i kjøpstilbudet, og Apple-kontoen din er kvalifisert.
Gjenopprett et kjøp
Bruk samme Apple-konto som du kjøpte med, åpne utgaven du opprinnelig kjøpte, og velg Gjenopprett kjøp hvis alternativet er tilgjengelig. Separate Pro-apper har egne sider i App Store; se lenkene til utgavene.
Hvis et kjøp ikke blir gjenopprettet, kontakt kundestøtte med appnavnet og utgaven, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig kjøp.
Administrer et abonnement
På iPhone eller iPad åpner du Innstillinger → navnet ditt → Abonnementer for å se gjennom eller avslutte et aktivt abonnement. Apple behandler kjøpet og viser informasjon om fornyelse der.
Familiedeling
Se appens gjeldende kjøpstilbud og App Store-side for å finne ut om kjøpet er kvalifisert for Familiedeling. Tilgjengeligheten kan variere etter app, utgave og kjøpstype.
